Üzenõfal


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/passziv1/public_html/kandallosok/php/connect.php on line 13
A kandallós   2009-07-22 10:54:25
Évi!
Ahhoz, hogy vízteres (központi fűtéses) kandallót válasszunk, mindenképpen tudni kellene a rendszer elemeinek hőigényét. Minden radiátornak van egy hőteljesítménye (W). Ezeket az értékeket kell összeadni, és az így kapott számnak (kW) kellene nagyjából megegyeznie a központi fűtéses kandalló névleges VÍZOLDALI ( vagy vízre leadott) teljesítményével.
Ha ezek ismeretéen sikerül egy megfelelő készüléket választani, akkor arra tudunk árat mondani! Egyébként nálunk 110.000.- forinttól érhetők el a központi fűtéses kandallók!
évi   2009-07-21 12:47:06
Kedves Kandallósok!
Vízteres kandallóban gondolkodunk, mert a gáz nagyon drága. Tudnának-e vízteres kandallókra árakat mondani! Nekünk olyan kellene, ami befűt egy 80 négyzetméteres kis házat! Köszönöm segítségüket!
A kandallós   2009-07-20 14:30:55
Szaszika!
Rossz hírem van, a Temporis csak 20x20 cm-es, vagy átmérő 200mm-es kéményről fog működni! Temporist másra (ennél kisebbre) kötni szigorúan tilos! A folytonégő kandallók égésfolyamatát a kémény huzata vezérli, ezért kényesek a kémény méretére! Erre a kéményre a Temporis helyett az Oreát javaslom, ami szintén folytonégő, bár nem hermetikusan zárt a lakótér felé! Cserébe viszont fele annyiba kerül, és egy megrakással az Orea is elműködik 6-8 órát!
Mindebből kiderült, hogy a Temporis csak egy méretben létezik. Nincs kis Temporis és nagy Temporis. Vannak viszont alternatívák!
A kandallós   2009-07-20 14:21:58
Apa!
Mi is szeretjük a Kandallók Világát! Ezért is írtunk bele cikket. Az SC2 készülékek tulajdonképpen folytonégő készülékek, illetve azoknak egy picit továbbdolgozott változata. Hihetetlen takarékos fűtést tesznek lehetővé! Az SC2 készülékek hatásfoka legalább olyan, mint a cserépkályhák többségéé! Az SC2 készülékeket azonban csak két éve kivágott, száraz keményfával javasolt használni! Ezek ugyanis a fa izzításakor felszabadult füstgázokban lévő éghető anyagokat égetik el, ezzel produkálva egyenletes, kényelmes meleget, ami temperálásra tökéletesen alkalmas. Egy mai átlagos épület hőigénye jellemzően nem több 8-10 kW-nál. Egy ilyen lakás temperálására, egyenletes hőntartására a 4-5 kW folyamatos teljesítmény tökéletesen alkalmas. Ez a gyakorlati haszon. Hosszantartó, egyenletes temperálás, komfortosan, takarékosan. Ez az SC2 tűzterek különlegessge!
A Kandallók Világa régebbi számait a www.kandallokvilaga.hu címen tudja megrendelni.
szaszika   2009-07-16 13:20:16
Üdvözletem!
Temporist szeretnék venni,azt monta az építőm, hogy 20szor 14es kéményre rátehetem. Mások szerint a Temporis nem tehető csak kerek, nagy csőre. Akkor mondják már meg, hogy fog-e a Temporisom működni erről a kéményről? Van-e kicsiben is Temporis, vagy csak egy méretben?
apa   2009-07-16 11:25:09
Kedves Kandallósok!
Én is megvettem a Kandallók Világát, tényleg megérte! Nagyon szép az újság, rengeteg információt találtam benne! Többek között az SC2 tűzterekről. Írtam Nekik is, de rajtuk kívül csak Önöknél láttam erről információt. Tudnának nekem segíteni, hogy mire is jó ez, meg miért is éri meg az árát nekem, mint egyszerűm embernek? Tényleg ennyire új és jó? Van ennek gyakorlati haszna? Tudnak esetleg segíteni a Kandallók Világa régebbi számainak megszerzésében? Köszönettel!
Csabás   2009-07-03 22:02:40
Hali!!!
Köszi MEG VAN!!!!Végre ide is eljutott:-)))))Istenek vagytok!!Így tovább!!!Grat!:-)
A kandallós   2009-07-02 12:31:37
MEGJELENT A KANDALLÓK VILÁGA LEGÚJABB SZÁMA! AKÁR 34.000.- forintot is spórolhat vele! Keressék az Inmedió hálózatában, vagy rendeljék meg nálunk!
A kandallós   2009-05-21 14:47:13
TISZTELT LÁTOGATÓ!
Örömmrl szeretném jelezni, hogy a KANDALLÓK VILÁGA című lap elérhető a megyeszékhelyeken és bizonyos bevásárlóközpontokban! Kérem, keressék a lapot, sok érdekességet és hasznos tanácsot találhatnak benne kandallókról, központi fűtéses kandallókról, a Temporisról, és egyéb, hihetetlenül takarékos készülékekről. Szakmai információk, színes képanyag teszi még éprdekesebbé a lapot!
A kandallós   2009-05-09 10:49:11
Palkandalló!
Sziasztok!
Nem felejtünk el senkit, Titeket meg főleg nem! Csak idő kérdése minden, de a Kandallók Világa első két számát mindenképpen eljuttatom Hozzátok!
Várom cserébe a képeket, esetleg szöveget!
Köszönettel!
palkandallo   2009-05-07 13:50:43
Sziasztok!
Kedves Ákos!Ne tessen elfelejteni a kandallók világát, mi is nagyon várjuk!!Szép napot..hetet....hónapot.....és nem utolsó sorban jó munkát!!Üdv:Pk
A kandallós   2009-04-28 20:14:46
Csabás!
Örülök neki, hogy megkaptad a Kandallók Világa újságokat! Megkérnélek, hogy írj róla pár sort, hogy mi a Te véleményed! Mellékesen szólok, hogy májustól a Kandallók Világa megvásárolható a megyeszékhelyeken!
Forgasd olyan szeretettel, ahogy mi csináltuk! Remélem, találsz benne hasznos infókat!
Köszönet a kitartásért, aminek, lám, meg is lett a jutalma! A Tempori meg majd a Temporisok idejében!
Csabás   2009-04-27 14:57:50
Üdv Istenek!!!:-))))
Hát nem igazán reménykedtem...DE MEGKAPTAM!!!!KÖSZI!KÖSZI!
Szval megyek és beleásom magam,meg persze az előkészületekbe is:-)
Üdv és még 1x kösz!
Csabás
Csabás   2009-04-22 22:33:03
Üdv Mesterek!
Hát szuper hírek!!!Tapadok a ládára!!!:-))
Sőt a barackra se számítottam ilyen "pozitív" választ,de sajna most itt is megint bedugult a Schiedel-es vonal,mint ott a net..szval amint lehet mi keresünk titeket,és vehetitek fenyegetésnek is!!4:-)))
Jó munkát pá,és köszi az újságot!

A kandallós   2009-04-22 10:29:45
Csabás!
Nem a kolléga, hanem az internet szolgáltatók tehetnek az egészről! Két napja három élő előfizetés mellett nem tudtunk fellépni a Világhálóra! Akkortájt éppen szolgáltatót váltottunk, lehet, hogy a régi levél elkeveredett!
Jó hír: Úton van az első két számod, postán!
A 2 éves vágású barfackfa nem ideális, de idén ősszel jó lehet a Temporisba! Nem lesz vele nagy gond!
Nem azért mondom, hogy idén vedd meg! Szeretnénk jövőre is lenni! Nem rajtunk, a Megrendelőkön múlik! Ha keresnek minket továbbra is, akkor leszünk! Pontosabban, ha rendelnek is, akkor leszünk!
Egyenlőre MINDEN TISZTELET A MEGRENDELŐKÉ, szerencsére lassan júniusra tudunk építést vállalni! Bár ez az ÜZENŐFALON nem látszik, az valahogy megállt! Hiába, meleg van, nyár, meg minden!


Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó


Bejelentkezés


Regisztráció

Írjon Ön is a kandallós üzenõfalra! Regisztráljon és kérdezzen tõlünk!
Regisztráció 
Referenciák
Modern kandallók
Kõkandallók
Tégla kandallók
Kandallók falsíkban
Csempekandallók
Cserépkályhák
Kemencék hangulatban
Szolgáltatások
Orosz fordítás
Könyvelés
Termékek
Moderator
Double Spin
Munkáinkból
Kapcsolatfelvétel
Belinszky Ákos: +36-70-638-4187

bakandallo@gmail.com
©2016. BA Kandalló Kft.
Az oldalon megjelenõ fotók illusztrációk!