Orosz fordítás, tolmácsolás

Orosz tudásomat a Kijevi SZ.M Kirov Rakétamérnöki Főiskolán szereztem, de kandallókkal kapcsolatban a mai napig használom. Ez nem meglepő, hiszen az igazán nagy kandalló gyártók legkomolyabb felvevő piaca Oroszország. Ebből adódóan szinte mindig külön szakember foglalkozik ezzel a piaccal, a tervdokumentációk, reklámanyagok, kezelési útmutatók, előadások, marketing tájékoztatók mind-mind orosz nyelven készültek. A személyes kapcsolattartás is orosz nyelven folyik, főleg volt kelet-európai cégekkel, akik egyre nagyobb szeletet kérnek a "kandalló-tortából".

Nyolc év kint tartózkodás alatt sikerült anyanyelvi szinten elsajátítanom a nyelvet, melyet azóta is szinte napi rendszerességgel használok.

Mivel elsődlegesen műszaki területen mozgok, ezért ez a nyelvezet nem áll távol tőlem. Az üzleti nyelvben is otthonosan mozgok, hiszen nap mint nap használom azt.

Amennyiben Önnek fordításra van szüksége, esetleg alkalmi tolmácsolásra, levelezés bonyolítására vagy egyszerűen csak szeretné feleleveníteni orosz tudását, esetleg oroszul beszélgetne, kérem keressen, találunk megoldást!

 
Referenciák
Modern kandallók
Kőkandallók
Tégla kandallók
Kandallók falsíkban
Csempekandallók
Cserépkályhák
Kemencék hangulatban
Szolgáltatások
Orosz fordítás
Könyvelés
Termékek
Moderator
Double Spin
Munkáinkból
Kapcsolatfelvétel
Belinszky Ákos: +36-70-638-4187

bakandallo@gmail.com
©2016. BA Kandalló Kft.
Az oldalon megjelenő fotók illusztrációk!